2017

2017 är här och så snabbt 2016 har blåst förbi, gud det är läskigt! Nu kan man nästan säga att det snart är sommar igen och då är det samtidigt skönt att tiden går fort. De de cirka tre första månaderna kommer dock bestå av att man skriver under med 2016 och så får man fixa till det när man inser att det är 2017 nu. Det är standard varje år.

Hur har 2016 varit då? Summeringen enligt mig är bra! Kanske inga jättehändelser men intensivt med plugg och en resa förra våren till Teneriffa hann vi även med. Min och A's semester i somras var trotts att vi endast var hemma i Sverige och gjorde några mindre utflykter en utav de bästa på så sätt att man riktigt värvade ned i sitt eget hem och tog ta det lugnt. Hösten vet jag inte vart den tog vägen och nu är det nytt år igen. Bilden på mig och A är tagen på julafton som vi firade hemma hos oss tillsammans med våra familjer.

Gällande nyårslöften då... Jag har två mål till detta år. Jag ska se till att planera min tid bättre och ha detta tidigare inlägg som inspiration ”Time to get organised”. Jag tänker även att jag ska (som alla andra) komma igång med träningen igen som tyvärr har blivit lidande sen november ungefär. Mitt mål ska vara att träna minst 2 gånger i veckan.

Ska du ha ett nyårslöfte kommer här några tips:

  • Välj ett löfte som betyder något för dig.
  • Var realistisk när du väljer löfte.
  • Var konkret! Det vill säga som mitt mål: träna minst 2 gånger i veckan. Inte bara ”träna mer”.
  • Formulera löftet så det är låter och känns positivt.
  • Ta fram en plan för hur du ska nå ditt mål.
  • Dela med dig av ditt nyårslöfte det till andra. De kan hjälpa dig och det blir ofta sanning när du talar om det högt.
  • Kom ihåg dina framgångar och belöna dig själv under årets gång.

God fortsättning alla fina ❤

Gillar

Kommentarer

SannaSvanholm
SannaSvanholm,

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle