5 tips som tar in våren i ditt hem

Jag förmodar att jag inte är ensam om att längta efter vår, sol och knoppar. Därför vill jag vill göra allt för att våren ska komma snabbt. Med tipsen nedan kan jag lova att den kommer lite snabbare.1. Köp hem och njut av våriga buketter

Varför inte unna dig en bukett hemma under dessa grå dagar. För vem älskar inte att ha snittblommor hemma, speciellt på våren när alla tulpaner i härliga färger finns att köpa igen.

2. Plocka bort vintern och gammalt stök!

Är det någon mer än mig som har kaos i alla skåp och lådor hemma? Ta en dag till att rensa och få fint i alla hemmets vrår. För vem älskar känslan när man öppnar skåp och ser ordning. Att känna att man vet var saker finns lugnar även sinnet. Nä, jag måste själv ta mig tid att göra detta hemma. (bild, pinterest)

3. Är krukväxterna hemma vintertrötta? - Då är det dags att köpa nya!

Växterna i hemmet är inte glada just nu... Jag har faktiskt själv tyvärr fått göra mig av med vissa som hade sett sina bästa dagar.. Passa på att lyfta hela hemmet med lite nytt grönt liv så ska du se att det känns mer vårigt!

4. Byt ut textilierna hemma till ljusa pasteller

Få en helt ny och minst sagt vårig känsla med nya ljusa textilier. Varför inte byta ut exempelvis några kuddar, sängkläderna, en filt, handdukarna på toaletten eller en matta? Det ger verkligen en helt ny känsla i hemmet. (bild Ellos)

5. Låt dina prylar få nya fina platser i ditt hem!

Ibland är det så härligt att få fram ett helt nytt utseende med samma gamla saker. Dessutom är det billigt!
Ta en runda i hemmet och flytta runt på dina saker så ska du se. (bild Desenio)

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle