On my mind

Vi hade velat ”piffa till” vårt kök lite genom att byta bänkskiva, kakel, vask, kran och eventuellt handtag. Vi har ju ett svart kök idag som jag älskar. Det är rymligt och har mycket bänk yta. Vår bänkskiva är dock lite tråkig och det hade blivit ett rejält lyft att byta ut den.

Självklart är det Carrara marmor vi är sugna på (det är så fint). Dels passar det otroligt bra till det svarta då svart på svart (som också är jättefint) kan bli lite väl mörkt i just vår lägenhet.

Sen är det ju vasken som man byter i samma veva. Där har jag tänkt mycket och är inte riktigt hundra på hur jag vill göra. Ska man ta vask och blandare i silver och i så fall ska det vara matt silver eller blank? Eller ska man var lite ”rolig” och köra på vit vask och vit blandare?

Jag var nästan helt inne på det vita alternativet men nu börjar jag tycka att detta svarta alternativ (svart kran) som jag hittade på Pinterest är otroligt fint. Om man väljer svart kran kan man ju faktiskt ändå köra på en silvrig vask. Som ni märker är detta inte lätt. Jag måste nog i alla fall sova på saken lite till innan vi slår till…

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle