Weekly update

Tänkte börja med detta typ av inlägg en gång i veckan. Hoppas ni gillar det!

Vad har jag på mig?

Mitt favoritplagg just nu är mina grå-levi´s jeans. Idag har jag på mig dem tillsammans med en mysig oversized collage-tröja. Jag har även börjat använda min ullkappa denna veckan. Känns lite konstigt att dra på den igen, var tog sommaren vägen?

Vilket är dagens humör?

Jag är glad! Har haft en fantastisk helg och det enda som är tråkigt är väll att den är slut. Men jag är Inte alls deppig över att det imorgon är ny vecka. Jag är tillbaka i skolan efter praktik och läser just nu projektledning, en kurs som verkar bli riktigt bra!

Vad lyssnar jag på idag?

Jag älskar just nu Falcons med Amanda Bergman. Ni känner säkert igenom den från Comhem reklamen som just nu går på TV. Tycker verkligen den låten är superhärlig med ett skönt gung.

Vad gjorde jag i helgen?

Det har hänt supermycket denna helgen! Vi har valbar termin i skolan och detta innebär att många är utomlands eller pluggar krus på annat universitet. Alla mina pluggkompisar är så saknade!! Men i helgen kom två stycken guldkorn hem till oss och sov över fre-sön, det har varit supermysigt.

Det roligaste som hänt under veckan?

Roligaste har ju ändå varit helgen med tjejerna. Vi var bland annat på brunch igår på Nelly´s i Helsingborg. Så gott! Älskar brunch, bästa som finns att gå på!

Men något som är mer spännande är att vårt kök håller på att genomgå en förvandling... (mer bilder kommer när det är klart!!)

Veckans fundering?

Något som de flesta säkert tänkt eller reflekterat kring är väll Metoo kampanjen. Mer eller mindre alla kvinnor och flickor har någon gång blivit utsatt för saker som inte är okej och det är helt sjukt att vi 2017 fortfarande har det såhär… När ska detta kvinnohat ta slut?

​​​​​lite av helgen i bilder​​


Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle