Weekly update

Nu blev det inte ett "weekly update" inlägg förra veckan och jag glömde det även igår.. MEN bättre sent än aldrig kommer det idag!

Vad har jag på mig?

Mitt favoritplagg just nu är min rutiga kavaj och tillhörande kostymbyxa! Ska visa er det sen förresten! Men annars just nu i har jag pyjamas.. hehe.

Vilket är dagens humör?

Lite som vädret.. halvdassigt haha! Det är i alla fall ny vecka och massa som ska göras.. Det kanske är den tanken som gör mig trött.. Vill helst ligga i sängen med gott samvete och titta på serier.

Vad lyssnar jag på idag?

Eftersom vi tittat på Stranger things har har självklart kollat in deras spotifylista. Kolla den! De är sjukt coola effekter när man lyssnar på låtarna inne på Spotify.

Vad gjorde jag i helgen?

Sista småpill hemma fixades som att sätta fast el-uttag med silikon, fixa rätt pluggs i listorna med betongvägg.. ÄH ni hör ju hur tråkigt! Jag var även på släktmiddag och städade (lät ju roligare, haha)

Det roligaste som hänt under veckan?

Jag har både haft mormor här hemma på besök i veckan och As. föräldrar. Trevligt! Det har även varit extremt roligt att laga mat i köket, det är så fint!!

Veckans fundering?

När kommer lamporna som jag beställde för typ 2 veckor sen på Royal Design.... De va tydligen slut i lager vid beställning. Vill bara ha dem nu (såklart)...

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle