Inköp till bebis!

Hej på er!

Tänkte att det är kul att höra vad vi köpt till bebis såhär långt. Eller i alla fall alla stora inköp, man har ju köpt hur mycket smått som helst, så kan jag åkerkomma senare med recentiorer. För vi vet ju faktiskt inte vad vi tycker om sakerna än! MEN alltså bebisvärlden eller bebisprylsmarknaden är ju en helt ny värld och det finns sååå mycket saker att det är helt galet.

De första och faktiskt även störta valet man ställs inför är vagn och babyskydd (bilbarnstol). Jag velade länge fram och tillbaka men till sist valde vi Bugaboo Donkey 3 Mono Mineral Collection Black/Taupe som ni ser på bilden nedan.

Vagnen är en enkelvagn med väska på sidan som enkelt kan dras ut till en dubbelvagn om familjen skulle växa. Vi resonerade så att extra förvaring alltid är bra och även möjligheten att utveckla till dubbelvagn OM man vill/kan skaffa ett till barn relativt tätt. Dessutom är den inte mer än några få cm bredare än en vanlig enkelvagn. Alltså när de visade i butiken är det typ 3-4 cm det rör sig om. Däremot är sitt och liggdelen lite smalare än i en enkelvagn. Men när jag frågat folk som har denna vagn så har de aldrig upplevt att deras barn har lite plats eller att det är något man tänker på över huvud taget.

Babyskyddet var vi valt Cybex Cloud Z i-Size babyskydd med bas. Här valde vi först och främst för att min vännina köpt det och är jättenöjd. Men det som är bra med babyskyddet är att det går att fälla ner till liggläge vilket är bra om barnet somnar i bilen och man inte vill väcka. Även om man ska in och handla eller liknande och ha kvar bebis i babyskyddet. Då kan den ligga kvar längre i babyskyddet pga att det går att fälla till liggläge (bebisar får nämligen inte sitta allt för länge i ”vanligt läge” som när man kör).

Sängen... egentligen inte något man behöver redan innan bebis kommer men jag har varit så "nellad" på säng och att inreda med den i rummet redan innan, hehe - typiskt mig! Det blev tillsist en Sebra säng. Jag tycker de är såååå fina! Jag hittade tillsist denna i superfint skick på Facebook Marketplace och slog till. Så nöjd! Nu behöver vi bara Sebras sängskydd i också så att det inte händer en olycka som förstör madrassen.

Gillar

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle