It ´s about the details

Det är detaljerna i hemmet som gör att man får till det där lilla extra som är så viktigt för helheten. Här är mina bästa tips för detaljerna ska bli så bra som möjligt.

1. Köp inte allt från samma ställe

Om allt i ditt hem kommer från samma ställe blir det lätt som att ditt hem ser ut att komma direkt ur en IKEA eller MIO katalog. Blanda istället billigare och dyrare saker och få till en schyst stil utan att det kostat en förmögenhet.

2. Plocka bort överflödiga saker

Jag har sagt det innan men säger det igen. Vill du få till en exklusiv känsla i ditt hem är ett enkelt tips att börja med att plocka bort överflödiga saker som står framme. Låt endast dina absolut finaste saker ha speciella prydnadsplatser i ditt hem.

3. Grönt är skönt

Glöm inte att få in härliga blommor i ditt hem både genom krukväxter och färska buketter. Det är en härlig detalj i varje hem som gör så mycket!

4. Flytta runt!

Rom byggdes inte på en dag och dessutom hade det varit jättetråkigt om allt bara var "färdigbyggt". Jag flyttar själv ofta runt på saker och låter det få nya fina platser i mitt hem. Beroende på var saker står och vad man parar ihop dem med uppnår man helt olika stilar och känslor, prova själva.

bilder - Pinterest

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle