Morning

Idag har jag haft en riktig mysmorgon i soffan framför Nyhetsmorgon. Jag kom för ovanlighetens skull upp i tid, det var speciellt oväntat idag eftersom jag tränade hårt igår och trodde inte att jag skulle kunna gå på benen idag eftersom jag inte tränat så hårt på länge men ”peppar, peppar” så känner jag ingenting.

Jag är ganska dålig på att äta frukost eftersom jag inte tycker det är speciellt gott men passade idag på att göra en riktig god frulle bestående av protein pancakes med bär och sirap, kvarg yoghurt med hallonsmak (så god!!) samt et viktigaste - kaffe. Det är egentligen i inte jag som köpt hem pulvret eller sirapen utan det är min sambo som är intresserad av sånt. Hade han fått bestämma hade alla skåp här hemma varit fulla med olika proteinpulver, shakers och allt annat ett typiskt träningsfreak ofta har. Jag förstår inte riktigt det där om jag ska vara ärlig men jag har förstått att det är viktigt. Hur som helst är det i alla fall gott och smakar inte alls konstigt. Nu ska jag titta i senaste numret från Plaza som kom i fredags innan jag ska sätta igång och läsa de tunga sakerna för dagen.


  • Food

Gillar

Kommentarer

sottochsalt
sottochsalt,

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle