#nouw30daychallenge!

Jag såg nyss att Nouw kör #nouw30daychallenge! Vilket är perfekt då detta är en sporre för mig att faktiskt komma igång med bloggandet igen som tyvärr har blivit lidande för allt för länge. Jag har inga ursäkter men det är svårt att finna tid mellan uppsatser och ekonomi just nu i skolan. Men nu blev jag sååååå taggad på att j*klar i det komma igång för jag älskar ju att blogga!

Jag ska fortsätta vara en "lifestyle & mindfullness" blogg och förhoppningsvis inspirera med tankar kring inredning, mode och skönhet samtidigt som jag ska fortsätta ta upp och skriva om saker gällande mindfullness, ett ämne som engagerar mig mycket och man aldrig kan tänka eller bli påmind om för mycket eller för ofta.

Just nu ska jag ta mig till gymmet och spinna till virtual cycling (bästa träningen) så glad att jag provade det på gymmet! Sen blir det middag och date med Sex & the city som jag ser om igen, den serien blir aldrig dålig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle