Nytt år nya möjligheter

Ett motto jag älskar, känner ju mig nästan som en ny människa av bara tanken, haha! Jag är extremt taggad på att ta tag i denna blogg. Nytt år nya möjligheter, eller vad säger ni?! Det är ju till och med nytt decennium, de ni! Ganska sjukt! Gällande bloggen så är jag är väl med handen på hjärtat en liten periodare vilket är tråkigt och annars olikt mig.


Så vilka är målen 2020?

- Blogga och planera mer kring bloggen! – Det är dags att planera lite mer för att hålla mig aktiv här, alla projekt kräver planering. Har du en plan kan du också förverkliga den. Det blir helt enkelt enklare att komma över spärren och verkligen ta tag i saker.

- Träna minst 3 gånger i veckan, gärna 5! – Jag har egentligen inget som stoppar mig från att träna under vardagarna. Jag kan till och med träna på lunchen då gymmet ligger nära mitt jobb. Sjukdom, lunchmöte eller resa med jobbet är ju egentligen till vardags det enda jag kan skylla på.

- Lära mig min kamera bättre! – Jag älskar ju att fota men är lat och kör mest på Auto. Det är fasiken dags att jag tar och slipar till mina kunskaper och kommer ihåg alla inställningar som jag kunde bättre innan på systemkameran!

- Lära mig mer om aktier och fonder! – En annan sak som det är hög tid att sätta mig in i bättre. Jag kan en del men det är ju lite av en vetenskap det här med aktier och det är ju kul när det går bra, hehe.

Det finns säkert mer, men detta är på min lita över saker jag ska göra 2020. Vad har ni för mål/saker att göra 2020?

Sitter förresten i skrivande stund i köket och myser. Efter målningen, i februari hoppas vi, ska köket vara helt klart! Åt precis käket till höger: Coops vegetariska biffar från frysdisken (riktigt goda), bulgur, soltorkad tomatsås Creme fraîche, fetaost, sallad och tomater + lite balsamicosås mmmh! Så enkelt och så gott!

  • Feed

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle