Renoveringsupdate 2

Här kommer en liten renoverings-update! Jag tycker ju inte det har hänt så mycket här hemma men om man jämför med förra renoverings-updaten så har det i alla fall hänt liiite.. och nu snart händer det mer!

För den som inte ser så har vi sedan sist: rivit ner tapeter, satt upp gips på många ställen och målat. Nu är det golv + kök kvar i denna del av lägenheten.

Allting har egentligen stått still på grund av att vi i samband med att vi började riva på gästtoaletten upptäckte att rören i fastigheten inte riktigt var i det skick som vi blivit informerade om. Därför har ett stambyte alternativt relining av stammarna undersökts under vår/sommar. Nu har vi fått en del klartecken kring metod osv. och känner oss redo och säkra på att det går att fortsätta renoveringen. Detta betyder att det snart, snart, snart är det dags att beställa kök. Vi ska faktiskt kolla på ett kök på torsdag och eventuellt något i nästa vecka sen är det dags att beställa! Gud, jag som höll på som en tok i början av året med vilket kök vi skulle ha, om jag bara visste att det skulle dröja såhär lång tid...

Förhoppningsvis blir vissa delar klara redan nästa vecka (önsketänk) nä, men i alla fall om max två veckor då endast golvet är kvar att fixa på vissa ställen. Det ska alltså läggas nytt plankgolv hall/kök och slipas i pigkammare, ett sovrum (vår blivande walk in closet) och vårt sovrum.

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle