Vanliga inredningsmissar

1. Välj din stil

Definiera din stil och vad den innebär. Handla och fyll sedan efter din stil. En vanlig miss är att man tycker om många olika stilar och fyller på med massa olika saker som inte passar ihop.

2. Tänk på ljuset

Man kan lätt glömma att varje rum behöver flera olika ljuskällor för att det ska bli mysigt och stämningsfullt. Ett rum med bra belysning blir som ett helt nytt rum. Beroende på storleken av rummet varierar det lite på hur många ljuskällor man behöver ha men vanligtvis rekommenderas mellan 4-8 ljuskällor per rum.

3. för små/stora möbler

Att ha för små möbler gör att det det känns tomt och oklart i hemmet och att ha för stora gör å andra sidan att det inte känns planerat och intryckt. Mitt bästa tips för att inte lyckats hamna i denna fälla är att ta det lite lugnt innan man köper möbler och verkligen känna efter, mäta och sova på saken ett tag innan man slår till.

4. Färgval

Färgvalen är viktiga för att få till den där perfekta känslan. Mitt tips är att på väggarna ha basfärger så som vitt, grått, beige eller marinblått. Piffa sedan till med rummet med färg och få till en röd tråd.

5. Less is more

Jag gillar personligen inte ett för pråligt hem. Titta verkligen på ditt hem med kritiska ögon och plocka gärna bort en sak eller två och se hur ytan förändras. Ha en genomtänkt bas såsom, lampa, inredningsdetalj och någon växt på en skänk eller i fönsterkarmen.

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle