Weekly update

Vad har jag på mig?

Denna veckan har det verkligen varit snoooorkallt, inte något vi är vana med här nere i Skåne. Vi har haft plusgrader i princip hela vintern. Men vädret nu har inneburit stora stickade tröjor varje dag.

Vilket är dagens humör?

Det är tentavecka och det är inte mycket festligheter inbokade. Istället är det böcker jag får socialisera mig med fram till onsdag nästa vecka. Den 14 februari, vem lägger en tenta till klockan 17.00 på Alla hjärtans dag... Ja dagen efter hade kanske inte varit så trevlig heller.

Vad lyssnar jag på idag?

När jag pluggar har jag alltid låten Una Mattina av Ludovico Einaudi och eftersom jag pluggar mycket just nu är det den jag lyssnar på, på repeat.

Vad ska jag göra helgen?

I helgen ska jag plugga - Surprise! Men ikväll ska jag även hem till min mormor på middag som fyller år.

Det roligaste som hänt under veckan?

Alla fikapauser vi tjejer haft där vi ätit semla (älskar semlor) men även att solen tittade fram igår och vi var ute och gick en lång promenad!

Veckans fundering?

Jag har funderat mycket på när min beställning från H&M ska komma.. Tagit hela veckan men fick precis sms att jag kan hämta det.


Två fikapauser under veckan

Gillar

Kommentarer

bysanna
bysanna,

Älskar verkligen den kaffekannan! Så snygg.

nouw.com/bysanna
sarakulle
sarakulle,

Ja visst är den!!

nouw.com/sarakulle

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle