Weekly update

Vad har jag på mig?

Frågan borde snarare vara; Vad har du inte på dig? Denna veckan har varit hemskt kall. Vi har upplevt samma kyla som i Stockholm helgen innan även här. Mitt nya mode har varit stödstrumpor upp till knävecken, curlingkängor, mina luftigaste jeans (blir lite varmare än tighta) linne, t-shirt, stickade tröjor. Ja, sen jacka, mössa och ett par gamla tumvantar jag hittade i skinn.

Vilket är dagens humör?

Jag var i skolan mellan klockan 8-10. Faktiskt riktigt skönt att komma upp och vara helt klar efter 10. Så jag känner mig pigg (får se hur länge de håller i sig) och som att jag hunnit med massa saker idag.

Vad lyssnar jag på idag?

Jag plöjer ju igenom mycket serier hamnar ibland halvt i en serie värld, där jag alltid söker på seriens namn på Spotify och hela listan från Netflix kommer upp. Vissa serier har ju verkligen fått ihop så bra musik!! Just nu har jag sett den tyska serien DARK. SÅ BRA!! Rekommenderar alla att se den, riktigt spännande.

Vad ska jag göra i helgen?

Ikväll ska jag och tjejerna ha egen drinkkväll. Vi har köpt massa saker och står alla för vars en drink. Ska bli riktigt gott! Imorgon ska jag och Alfred till goda vänner på middag så det ska också bli trevligt. Annars är det nog lugnt och skönt.

Det roligaste som hänt under veckan?

Såg precis igen att min outfit även från denna veckan ligger på veckans outfits på Nouw! Så kul!!

Veckans fundering?

Förra veckan undrade jag "NÄR kommer våren???" Nu är det ju mars!! Jag har inte alls hängt med på detta, haha. Gud, jag fyller snart år (11 mars) och blev precis så uppjagad att jag beställde hem en present till mig själv.

Köpte hem lite fika idag, så gott chokladet i bild från Lindt var mmmmmh!!

  • Feed

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle